Metin2 Biyolog Görevleri





Mmorpg oyunları arasında yüksek oyuncu kitlesine sahip olan oyunlardan bir tanesidir. Oyunun içerisinde 3 ayrı uygarlığın oyuncularının birbiriyle rekabeti söz konusudur. Metin 2 oynamaya başlarken size uygarlık seçimi konusunda ve karakter seçimi konusunda tercih hakkı sunar. Savaşçı, Ninja, şura, şaman olmak üzere 4 farklı karakterden bir tanesini seçebilirsiniz.
Metin 2 oynarken genellikle savaşçı karakteri tercih edilirken ikinci sırada da şuraların tercih edildiği görülür. Seçilen karakterin iki ayrı alternatif karaktere dönüştürülmesi mümkündür. İsteyenler savunma ağırlıklı isteyen de saldırı gücünü tercih edebilmektedir. Oyuna başladığının andan itibaren her level size oyun tarafından daha hızlı level atlamanız amacıyla görevler verilir. Verilen görevler hem gelişim hem de oyunu tanıma açısından çok önemlidir.

Metin 2 oynarken her level karşınıza otomatik görevler çıkmaktadır. En önemli görevler arasında biyolog görevlerini sayabiliriz. Biyolog görevlerini size verildiği level yapmaya çalışın aksi takdirde ilerleyen level hem görevi yapamaz hem de ödülü almanız mümkün olmayacaktır. Kalıcı olarak saldırı, savunma, zeka gibi pek çok ödülün verildiği biyolog görevini ihmal etmeyin.

Yang Won T Ep ürünlerini ucuz fiyatları ile https://www.epinsultan.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 611

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 3-12-2020, 00:46


user

329+

Kayıtlı Kullanıcı

user

786+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum