Metin2 Ninja Statüleri Nasıl Verilmelidir ?




Bu konuyu Metin2 TR ve pvp serverler olarak 2 başlıkta ele almak daha doğru olacaktır. Ancak ister Metin2 TR ister pvp serverlar olsun ninja için önem sırasına göre statüler VIT, DEX, STR ve en geri planda kalan INT'dir.
Metin2 TR'de kasılmak oldukça zor olduğundan ilk seviyelerde tek bir statüde yoğunlaşmak sizi orta levellerde zora sokabilir. Bu durumda 35 levele kadar 2 VIT 1 DEX şeklinde ilerlemeniz yararınıza olacaktır. Bu seviyeden sonra atınızı zırhlayabilecek ve bir müddet skillerinize ihtiyaç duymayacağınız için VIT'i 90'a tamamlayın.
VIT statüsünü maksimum değerine ulaştırdıktan sonra 2 DEX 1 STR şeklinde ilerleyin. DEX statünüzde maksimum değerine ulaştığında ise geri kalan puanlarınızın tamamını STR statüsüne verin.
Bu 3 statü fullendikten sonra geri kalan puanlarınızı INT statüsüne vermeye başlayabilirsiniz.
Gelelim pvp serverler için statü dağılımına. Pvp serverlerde kolay ve hızlı level kasıldığından hesaplı kitaplı statü dağılımına ihtiyaç duymayacağız. Burada sıra önemli önce INT daha sonra DEX, ardından STR ve son olarak da INT fullememiz gerekmektedir.
Statü puanını yanlış verdiyseniz her bir puan için bir Kan Hapı kullanarak 1 statü puanınızı geri alabilir ve yeniden dağıtabilirsiniz.



Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 393

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 19-11-2020, 15:43


user

328+

Kayıtlı Kullanıcı

user

760+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum