Metin2 Offline (Çevrimdışı) Pazar Nedir?




Çevrimdışı pazar sayesinde pazarınız siz oyunda olmasanız bile açık kalıyor. Tekrar oyuna girdiğinizde ise açık bir şekilde devam ediyor. Pazarın offline açık kalma süreleri değişkenlik gösterebiliyor. Offline pazar siz bilgisayarın başında olmayıp bir itemi satmak istediğinizde size kolaylık sağlıyor.


Metin2 Çevrimdışı Pazar Nasıl Kullanılır?

Envanterimizde bulunan poşete tıkladıktan sonra karşımıza çıkan "offline pazar kurmak istiyorum" seçeneğini seçtikten sonra pazarınız offline olarak kurulacaktır. İstediğiniz itemi istediğiniz değerden pazarınıza koyup satılmasını bekleyebilirsiniz.

Metin2 Çevrimdışı Pazar Özelliği Ücretli mi?

Bu özelliğin ücretli olup olmadığını ilerleyen bir tarihte Gameforge açıklayacak.

Metin2 Çevrimdışı Pazar Özelliği Nasıl Satın Alırım?

Metin2 Ejder Parası (EP) ile bu özelliği bir Premium gibi satın alabilirsiniz. Oyunda sol alt kısımdan altın simgesine veya Gameforge içinde shop kısmına tıklayarak buradan satın alabilirsiniz. Sol tarafta bulununan Metin2 Çevrimdışı pazar kısmından da aktif edebilirsiniz. Karakter atıp girdikten sonra oyunda aktif olacaktır.


Metin2 Çevrimdışı Pazar Aktifken Oyuna Devam Ediliyor Mu?

Oyun içinde bir yandan para kazanırken bir yandan da karakterinizi geliştirebili, bir yandan düello yaparken veya kasılırken diğer yandan da itemlerinizi satabilirsiniz. Yeni güncellemede bu iki özellik bir arada kullanılıyor.




METİN2  sunucusunda Yang Won T Ep ürünlerini ucuz fiyatları ile https://www.epinsultan.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 2 281

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 19-11-2020, 10:14


user

331+

Kayıtlı Kullanıcı

user

787+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum