Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri Nasıl Verilmelidir ?




Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri
 
Defansı ve kritik vuruş gücü sebebiyle tercih edilen zihinsel savaşçı için Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri hakkında bilgiler vereceğiz. Zihinsel savaşçının atakları, bedensele göre yavaş olsa da beceri değerleri yüksek olduğundan iyi değerlerde skill damageleri bulunmaktadır. Güçlü bir zihinsel savaşçı için statüleri iyi ayarlamak gerekiyor. Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri TR yani Turkey serverı için statü dağılımıyla devam edelim.
 
Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri TR;
VIT>STR>DEX>INT
Şeklinde sırasıyla statüler tamamlanmalıdır. Bu statü dağılımıyla TR serverında rahatça kasılabilirsiniz. İsteğe bağlı STR ile VIT eşit düzeyde tutularak, tamamlanabilir. Bunun ardından da DEX ve INT sırası ile tamamlanır. Şimdi Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri PVP server için statü dağılımına bakalım.
 
Metin2 Zihinsel Savaşçı Statüleri PVP;
STR>VIT>DEX>INT
Şeklinde sırayla statüler tamamlanarak, pvp serverda rahatlıkla sağlam bir çar elde edilebilir. Bu bahsedilen sıralama orta veya kolay pvp serverlarda ideal dağılım olacaktır. Fakat emek veya zor bir serverda oynuyorsak STR 2 – VIT 1 şeklinde sırasıyla statü dağılımı yapmak gerek. Zor serverlarda belirli bir süre sonunda EXP kazanımı azalacak ve level atlamak zorlaşacaktır. Bu nedenle dengeli giderek çarın güç oranını düşürmemekte fayda var.

Yang Won T Ep ürünlerini ucuz fiyatları ile https://www.epinsultan.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 10 094

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 3-12-2020, 00:38


user

328+

Kayıtlı Kullanıcı

user

760+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum