Metin2 Büyülü Silah Sura Statüleri Nasıl Verilmelidir ?




Metin 2 Büyülü Sura Statüleri Nasıl verilir 

Metin2 Büyülü Sura Statüleri serverın türüne gör değişkenlik göstermektedir. Level sınırı 99, 127 ve 250 olarak genellikle 3 çeşit server bulunmaktadır. Metin2 Büyülü Sura karakterinde statü ne kadar çok verilebilirse, karakter o kadar güçlü olmalıdır. Kısıtlı statü durumunda karakter gerçek gücüne ne yazık ki kavuşamamaktadır. Bu nedenle Metin2 Büyülü Sura’da ne kadar çok statü, o kadar çok güç demektir. Metin2 Büyülü Sura Statülerinde VIT haricindeki tüm statü türleri becerilere etki etmektedir.
INT yani Zeka karakterimizin olmazsa olmazıdır. Verilen her INT yani Zeka karakterin büyü yeteneklerine güç katmaktadır. INT statüsünün yanı sıra STR yani Saldırı Gücü de karakter için büyük önem arz etmektedir. STR statüsü de INT kadar beceri gücünü ve saldırı hasarını arttırmaktadır. Hasarın yüksek olması Metin2 Büyülü Sura karakteri için çok önemlidir. VIT ise her statü puanında karakterinize 40 HP ve 1 Savunma kazandıracaktır. DEX statüsü ise yüksek saldırı hasarı ve alınan hasarı azaltmaktadır.
 
Metin2 Büyülü Sura Statüleri PVP;
Metin2 Büyülü Sura Statüleri PVP için INT > VIT > STR > DEX olarak sıralanmalıdır. Metin2 Büyülü Sura Statüleri PVP server için bu şekilde olmalıdır. Eğer biyolog görev ödüllerinde +70 Savunma veya 3K HP yerine Çeviklik tercih edilirse Metin2 Büyülü Sura Statüleri PVP dağıtımından sonra çeviklik ile beraber karakteriniz daha fazla hasar verecek ve daha az hasar alacaktır.
 
Metin2 Büyülü Sura Statüleri TR;
Metin2 Büyülü Sura Statüleri TR için VIT <> INT > DEX > STR olarak sıralanmalıdır. Metin2 Büyülü Sura Statüleri TR için karakterinizde bulunan itemlere göre INT ve HP’yi dengeli bir şekilde arttırmalısınız. Elinizde bulunan paraya veya iteme göre hareket etmelisiniz eğer iyi bir iteme sahip değilseniz ilk etapta Metin2 Büyülü Sura Statüleri TR için sadece INT verilirse, karakteri kasmakta zorlanacaksınız.
 
Metin2 Büyülü Sura Statüleri TR ve PVP için bu şekilde düzenli olarak arttırılmalı, aksi takdirde ilerleyen dönemde statü sıfırlamak zorunda kalabilirsiniz.




Yang Won T Ep ürünlerini ucuz fiyatları ile https://www.epinsultan.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 55 801

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 2-12-2020, 21:45


user

329+

Kayıtlı Kullanıcı

user

786+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum