M2Bob Nedir?




Oyunun bize sunduğu bir hızlı gelişim yoludur. Bazı yapılamayan aktiviteleri M2Bob kullanarak yapabilir karakterimizi olağandan daha fazla geliştirebiliriz.


M2Bob Nasıl Kurulum Yapılır?

M2Bob için aldığımız Key'leri üyeliğimize giriş yaptıktan sonra "kredi yükle" kısmının ardından önümüze gelen "EPIN" kutucuğuna yapıştırdıktan sonra aktif edebilir kullanmaya başlayabiliriz.



M2Bob Özellikleri Nelerdir?

Balık Botu: Bu bot balık tutarak istiridye tutmayı amaçlar. Tutulan balıkları satarak kolay yoldan yang kasabilirsiniz. Ban riski fazladır.

Level Bot: En çok tercih edilen bot türü. Pc başında olmadan da kolayca farklı farklı slotlarda karaktere level kazandırır. Otomatik pot basma ve çevredeki itemleri toplama gibi de özellikleri vardır.

Spam Bot: 
Bu bot sayesinde ise birden fazla kişiye pm atabilirsiniz. Aynı cümleleri farklı insanlara ulaştırıp daha seri şekilde item satışı yapabilirsiniz.

Buff Bot: 
Bu seçenekte ise bir şamanınız varsa iyileştirmeci veyatta kutsamacı sizin belirlediğiniz karakterleri devamlı olarak kutsar bu seçeneği şu şekilde kullanabilirsiniz kasılmakta güçlendiğiniz veyatta bota bıraktığınız bir hesabı daha hızlı kesebilmesi için 2 ayrı metin2 client’i açıp beraber kasılmalarını sağlayabilirsiniz

Switch Bot:
Pvp serverlar için daha kullanışlı bir özelliktir. İtemlerinize efsun basmanıza yardımcı olur. Diğer efsun botlarından ayıran özellik ise  efsun nesnesini marketten otomatik alır.

Shop Bot:
 
Shop Bot Pazarınızı otomatik kurup kolaylık sağlar, pazar ismi ve eşya ayarlarını ise m2bob panelinden yapmanız gerekmektedir.

Search Bot: 
İstediğiniz pazarı veya itemi ararken size yardımcı olan bir bot türüdür. Manuel tarama ile pazar ismini girerek pazarların son durumundan da haberdar olabilirsiniz.

Read Bot: Readbot otomatik olarak seri bir şekilde beceri kitabı ve ruhtaşı okumanıza yarayan bir seçenektir. Genellikle pvp serverleri için kullanılır. tr serverindede kullanılabilir. m2bob üzerinden okumak istediğiniz bk ları ve zenleri işaretleyip botu başlatabilirsiniz. 



M2 Bob En Fazla Kaç Pc'de kullanılır?

M2 Bob'u en fazla 2 bilgisayarda kullanabiliyoruz. Mesela 24 Clientlik bir hesabımız olduğunu varsayalım, 12/12 şeklinde clientleri 2 farklı bilgisayarda açabilir


METİN2  sunucusunda Yang Won T Ep ürünlerini ucuz fiyatları ile https://www.epinsultan.com üzerinden satın alabilirsiniz.
Yorumlar ( 0 )
    Konuya Henüz Yorum Eklenmemiştir.


Yazı Hakkında
avatar

Toplam Görüntülenme : 644

Toplam Yorum : 0

Eklenme Tarihi : 19-11-2020, 11:50


user

329+

Kayıtlı Kullanıcı

user

786+

Toplam Konu

user

0+

Toplam Yorum